затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

в началото на другия месец ще има конференция на сони, на която ще запознаят първо партньорите си с новите продукти, които ще пускат. усилено се чува, че сони ще обявят поне два модела тела като едното по всяка вероятност ще е дори фул-фрейм. обещаха ми информация на ухо веднага след конференцията, та да видим. чува се още и че сони може би ще имат екслузивен договор с никон за тази матрица в рамките на една година. което би било още по-страхотно. няма нищо по-хубаво от конкуренцията.

след седмица ще стане точно година, откакто канон обявиха eos 5d. при стартова цена от 3200 долара тогава, сега цената в сериозните магазини зад океана е вече 2500 долара. надявам се цената на това тяло, или на тялото което ще го замести до година да е малко под 2000 долара. и съм решил да си грабна едно, живот и здраве. оптика си имам достатъчно, която да го нахрани. точно след около година ще е чудесен момент човек да си грабне едно фф апаратче. да не говорим, че тогава ще има и по някое тяло за продан на около година, и на още по-сносни пари :D

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
август 14th, 2007
| публикувано в Фотография Коментари (2)

Коментари

  • equinox, август 15th, 2007, 6:55 pm


    Май ще взема да позная, че първо сони ще изкара фф матрица и след това (или едновременно) и никон. Дано наистина да поевтинеят след това. Интересно как ще изглеждат.

    За сега обаче съм се насочил към един рефърбишд 20д. За ФФ ще почакам.

  • george, август 15th, 2007, 9:18 pm


    20д мачка! особено като му сложиш хубава стъклария… и все пак, вече изпитвам остра нужда от фф :|

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field