затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

купих си броя на списание geo. не съм сигурен дали е точно първия брой за българия, но на пръв поглед е приятно. надявам се да не го прецакат, защото не съм купувал нешънъл джиографик от доста доста време. рекламите засега не са през страница (макар че пак не са малко) и дано не стават повече. единственото, което не ми харесва е как мирише. дали от мастилото или хартията, но има доста натрапчив неприятен мирис. това определено би ме спряло да продължа да го купувам ако всеки брой мирише така. ще си гледам сайта им. между другото има и някакъв фото-конкурс, в който има страхотни неща.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
ноември 22nd, 2007
| публикувано в Фотография Коментари (4)

Коментари

 • howbizarre, ноември 23rd, 2007, 10:01 am


  Първият е… приятна изненада… Гледал съм .fr варианта – пълничък си е с реклами.. като при NG… :о) ще видим натам ко ще стане с нашето…

 • Иван, ноември 23rd, 2007, 12:33 pm


  Броят на рекламите не е критерий за оценка. NG все още е доста полезно четиво. Особено ако търсиш добре смляна информация ;-)

 • george, ноември 23rd, 2007, 3:16 pm


  ако рекламите са през страница – да, за мен е критерий. да си променят маркетинга. ако трябва да качат цените за реклама тройно, така ще получават същите пари за реклама, без да се превръща в притурка на техномаркет. лично мнение.

 • Eti, ноември 24th, 2007, 5:19 pm


  Tomas Munita страшно ме впечатли… достойно за Magnum. Наистина има големи попадения.Колкото за списанията и маркетинга… ами май съдбата им е една и съща тук.Освен ако не почнеш сам да издаваш списание-прецедент:)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field