затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

във варна са направили приятна кафетерия, в която сервират доста интересни шоколадови вкусотийки. днес в обедната почивка се понасям натам, по пътя вземам пламен да пием по шоколад и да поговорим за фотография. о чудо, новия брой на списание geo също е по реповете. и двамата си го купуваме и се отправяме към кафетерията. поръчваме си по един горещ шоколад с кедрови ядки и респективно шоколад с лешникова паста. отваряме наелоновата подвързия на списанието.

и …. адски ме лъхна отново същата онази неприятна миризма на мастило! прибрах го обратно. пламен се престраши да го разлисти, но и той набързо го прибра. не знам какво има в този брой, нито дали е интересно. стои на балкона моя брой и навярно утре няма да става и за гледане. това беше точно последния брой на списанието, който си купувам. поне докато не се убедя, че ще мога спокойно да го сложа на лавицата в къщи при другите списания без да се притеснявам от неприятна миризма.

този път специално разрових на жена ми списанията наш/идеален дом (или както там се води), извадих и всички броеве на нешънъл джиографик, които имаме. извадих дори детските списания – дребосъчета, от които имаме два големи класьора. е няма го тоя мирис. жалко. чакам си първия брой от абонамента на нешънъл джиографик.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 27th, 2007
| публикувано в Ефирно Коментари (9)

Коментари

 • tarzan, декември 28th, 2007, 9:20 am


  Ще взема да си го взема да видя каква е тази миризма дето толова те плаши. Не те ли плаши миризмата в кафетата(не съм срещал още такова дето да е забранено пушенето например). Не мислиш ли че има немиризливи неща много по-опасни от мастилото. Забелязвам от завръщането си в БГ че масово хората обръщат внимание на формата, а не на съдържанието. То и затова тук всичко е цъфнало и вързало…

 • Иван, декември 28th, 2007, 9:38 am


  Онзи ден и аз си купих януарския брой, но ми направи впечатление, че неприятната миризма извира не от самите страници. А от лепилото. Концентрира се особено там. Но пьк е интересно, социално :-P

 • george, декември 28th, 2007, 3:27 pm


  иване, смятай щом ме лъха в такова заведение, където се пуши от метър, за какво говорим :D

 • keit, декември 28th, 2007, 4:31 pm


  В една книжарница ни дадоха рекламен мини вариант на списанието и разбрах за какво говориш. Е, не бих казала, че е чак отблъскваща, но е странна миризмата, по-различна от другите списания наистина.
  А кое е това кафене с шоколадовите вкусотийки, къде се намира?

 • wanted, декември 28th, 2007, 4:57 pm


  Той Георги е върл пушач, не го плаши малко цигарен дим :)

 • george, декември 28th, 2007, 5:57 pm


  кейт, между лучиано и казабланка.

  да, смятай като пушач какво изострено обоняние имам. оня винаги на обратно веее. :)

 • ondin, декември 30th, 2007, 5:14 pm


  тази миризма наистина е много неприятна. когато си купих новия брой на списанието се сетих за това, което ти спомена – миризмата.
  Отново неприятна, но така и не ми е ясно, самите хора не го ли усещат? от издателството?!

 • tarzan, декември 31st, 2007, 3:05 pm


  Онзиден го взех. Миризма има, но щом на жена ми която много силно реагира на миризма, и каза че и мирише на вестник.Това би трябвало да клони че идва от мастилото, ако това има значение.

  Намирам за много по-важно да дискутираме съдържанието. Някой беше споменал за рекламите. Преброих 5 вътрепни страници и кориците на 140 страници е по-малко от средното за подобни евро-списания. Заглавната тема е хубава, но на политическо списание би стояла много по-добре. Текста е малко, което може да бъде голям плюс, ако картинките бяха по-големи. Редакторите обаче искат да го компенсират с голям шрифт и разредка. Малко като студентска дипломна работа за да се напълнят 140 страници. Не е нужно. Снимките от БГ доста издишат според мен. Някак не успяват да грабнат и повечето от читателите могат по-добри да направят. Така накратко изглежда ГЕО в моите очи базирано от този брой.

  Бих препоръчал да погледнете последния Капитал Ligth. Много добри репортажи.

 • ЛИО ПОПОВ, март 4th, 2009, 10:48 am


  Мисля, че се вманиачаваш на тема миризма. Списанието ГЕО е супер и не по лошо от НГ. И двете списания са добри и са нужни на Българина. Аз си ги купувам и двете и нямам проблем с миризмата. Само понякога се натъжавам от някои публикации, но такъв е живота, не всичко е розово. Успех и не се лишавай от списанието, добро е.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field