затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

има и лични блогове има и лични блогове има и лични блогове има и лични блогове! които не са медия, не е необходимо да са интересни за някой, нито е необходимо да бълват изключително интелигентно съдържание по няколко пъти на ден. има и лични блогове, които нямат нищо против да са скучни. в крайна сметка съдържание в интернет има достатъчно за всеки вкус.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 6th, 2008
| публикувано в Уеблог Коментари (4)

Коментари

 • Michel, март 7th, 2008, 11:11 am


  съгласен съм съгласен съм съгласен съм съгласен съм съгласен съм съгласен съм ! :)

 • Антония, март 7th, 2008, 8:37 pm


  Горе-долу същите думи ми се въртяха из клавиатурата наскоро, само дето в последния момент се отказах да ги пиша – по-скоро от липса на време, отколкото заради автоцензура, разбира се. Та… Благодаря ти за тази публикация!

 • george, март 7th, 2008, 9:31 pm


  ама пак заповядай :D

 • cx, март 8th, 2008, 12:50 am


  Мен скоро се опитваха да ме цензурират… и то за глупости. И ми държаха сметка за неща, които съм писал. Аз се опитвах да обясня, че това си е личен блог, личен сайт, личен дневник (щото „блог“ нищо не им говори, нали), че е персонален и вътре пише собствени мнения, неангажиращи никого. Все неща, които компютърно неграмотни хора не могат да проумеят :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field