затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

днес беше много спокоен ден, станах късно. добре си починах и после се разбрахме с краси да ходим да поснимаме малко. тръгнахме към 14 часа и се върнахме към 19. стана страхотен фото хънт. първо поехме към балчик по баира от виница нагоре. по пътя видяхме страхотно езерце (винаги съм мислел, че е рибарник а и май се оказа такова), имаше трима рибари които ни гледаха доста странно с апаратите и статива. дори имаше един чичко, който навярно вдъхновен от днешната статия, че кило охлюви се изкупува до 1000 долара… ровичкаше за охлюви. станаха интересни снимки. отстрани до езерцето имаше поточе и нещо като малко деренце. след кратко оглеждане на местността и търсене на нещо интересно (при което се изкалях целия, защото бях тръгнал с панталони а коленичех насам-натам) решихме да продължим към балчик. през цялото време се надявах или да завали силно или вятъра да успее да продуха малко облаците и да се покаже небе за да стане по-драматично, но уви…

след балчик намерихме няколко интересни места, като се отбихме на едното да поснимаме. през целия път, включително там беше пълно с хора, които събират охлюви! с торбите! от възвишението горе направихме и малко снимки. поснимахме и взе да пръска дъжд, но така и не се показа дупка в облаците. май ще е добре да се отиде пак при по-драматично небе. или след дъжд.

после поехме обратно и… пристигнахме в едно супер ресторантче, където ядох най-вкусната рибешка супа в живота си. също по доста особен начин с намазване на допълнителния сос на приготвени на място в заведението питки.. невероятно. дори още не съм ял нищо след супата. а и като гледам май няма и да ям повече днес. и така завърши днешният фото хънт!

краси, мерси за съветите по отношение на фотографията. респект!

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field