затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

днес заделих два часа в опити да намеря заседналия миналата година хондураски кораб до бреговете на галата. трябваше да е някъде след черноморец, но така и не го намерих. иначе беше доста красиво. имаше страхотни облаци и се канеше да вали (само дето се размина). целия терен около паша дере е пълен с пътечки и пътчета, които направо си искат високо проходим автомобил. и с реното става, но трябва да се кара внимателно, а удоволствието от родеото и по-малко. засякох румен свободников он-лайн. скоро не бях га засичал, нали в момента пази родината от посегателства за да спим спокойно. нищо че скоро се уволнява. затъжил съм се за него, отдавна не сме ходили да пием кафе, нито да обядваме в онази гостилница до телекомс. а, да, и се уговорихме да правим родео на паша дере. някой да ми заеме един хамър х2? Че все пак румбата е с джип 4х4 и е малко неравностойно с ниското рено :)

сега се отдавам на саруде – ръш (2003), и после ще изгледам някой друг дивх. мисля скоро да възобновя мисията по намиране на кораба в някой облачен ден, както и да направя малко снимки.

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field