затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

трябват ни тапети. хубави тапети. няколко седмици се заглеждам по дом на тапета, който ми е и на път за в къщи и днес отидохме да си изберем най-сетне тапети, че съвсем скоро ще ни трябват. е не става и не става. няма да се научат как с финес да вземат парите на хората. дом на тапета – не става! изключително малко място – само около 15 квадрата помещение, без климатична инсталация, без възможност да качиш количка, защото има само стълби изкъртени от нещо, което на времето е било балкон, няма кой знае каква наличност. затова пък има каталози. много каталози, но не и място където да седнеш да ги гледаш – принуден си да го правиш прав, докато те крачат останалите хора. не можеш и да питаш нищо, защото те гледат едва ли не като натрапник. и изобщо се чудя тези хора как успяват да не фалират досега? а, да, също така и си позволяват да лъжат клиентите. зяпаме новия супер дупер каталог на as creation, вътре от наредена композиция от 3 тапета и кант има двата тапета и канта, или пък има единия тапет и канта. не се било внасяло това, квото имало това е. е добре де нали е каталог? при това нов каталог, как може немски или италиански производител на луксозни тапети от по 30 и нагоре евро пакета да си позволи да пусне каталог, на който просто няма наличност. и така, тръгнахме си.

след десетина минути ровене из интернет (сайта на as creation си го бива, както и продуктовата им гама), попадам на този линк. а след половин час сме в един от шоу румовете им – търговски център камко. разликите са нечовешки. чудесен паркинг отвънка. огромна, ама наистина огромна сграда. климатика работи идеално (днес беше над 30 градуса във варна), има асансьор за да качиш детска количка до който етаж искаш. залата с тапетите е навярно 300 квадрата, да няма наличност от по една ролка да покажем че имаме на склад много тапети, но има същите каталози. и всичко в тях се внася. всичко! седиш си на кожен стол пред една огромна маса и си разлистваш който каталог ти е кеф, без да те крачат или да те гледат сърдито. това е братче, някои хора просто знаят как да ти вземат парите с финес.

търговски център камко ме печелят за клиент, и до няколко дни ще си поръчам тапетите които най ми пасват на вкуса и на обзавеждането, което ще купя.

дом на тапета – не става за нищо.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юни 14th, 2008
| публикувано в Ежедневие Коментари (2)

Коментари

 • 0xAF, юни 15th, 2008, 3:40 am


  хехе … пропуснал си най-важната подробност за дом на тапета.
  аз преди година – две ходих и като влязах и видях мъжа, който ме „обслужваше“,
  се присетих, че и преди още 2-3 години пак бях попаднал на него там…
  та още първия път ми лъхна на алкохол и за това го запомних.
  освен това беше извънредно раздразнителен и малко остана да се псуваме в скъпоценния му дом на тапета…
  та преди година-две пак си попаднах на него и всичко си се повтори като по учебник…
  иначе всичко, което си описал за дома си е истина … ти си натрапник – те са голямата работа ( в малкото килерче ).

  дом на тапета ?!? -> меч !!!

 • george, юни 15th, 2008, 12:48 pm


  е като имаш време отскочи до камко, срещу пирамидата на кмета дето беше се намира, отдясната страна на булеварда. има мн хубави килими между другото. и скивай разликата в обслужването.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field