затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

бойко борисов бил променил маршрута на гей парада в софия. адската новина, копеле. кой го е еня от къде мисли да мине гей парада? като се замисли човек в горичката наистина звучи като добра идея.

днес и утре съм out of office. по принцип трябваше да си почина малко. само където не се случи точно така – разпорих се от решаване на задачи и ходене насам-натам по разни въпроси. разбира се с неминуемото чакане по опашки из институциите. с тия жеги навън как човек да не влезе в новата сграда на еон с добре засиления климатик и да не си повика на воля? утре отново имам ходене насам-натам, а вечерта и събота имам работа по един проект, който мина одобрение днес и трябва да се издава следващата седмица. може би трябва от сега да го подхвана (дооообра идея), но май ще позяпам филмче (jumper 2008) и после ще поспя няколко часа.

какво пък. и утре е ден.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юни 26th, 2008
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field