затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

свърши и този уикенд. утре пак на работа. поне добре си починах – ставане в 11 часа, почти целия ден четене на пресата, пиене на кафе, гледах някаква комедия за едни комарджии (не я хванах отначало), дето залагаха за всичко, за което може да си помисли човек. забавен филм.

имаше интересно мнение в пресата по повод някакъв проекто-закон за движението по пътищата. обмислят пресвяткането с фаровете и звуковия сигнал да се водят като изнудване?? що за глупост! като закъса човек за пари отива на някой скоростно трасе и заема лявата лента с 30 км. все някой ще му свирне или присветне със светлини. да не говорим да стоенето по светофарите на зелено. пълни дивотии. да се чудиш да се смееш ли, или не.

вечерта най после снимах един кораб дето му се каня от доста време. станаха интересни снимки. време е за claude challe, чаша водка, малко телевизия и така…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 2nd, 2004
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field