затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

по дискавъри имаше страхотен материал. ставаше дума, че поради силното замърсяване на една река се размножава много бързо организам (пфистерия) отделящ невротоксин във водата и въздуха. в последствие наречено „синдром на естуарите“. след контакт със заразена вода се получава като изгаряне по кожата заедно със нарешунея в нервната система – и по-точно паметта и концентрацията. това което ми направи най-голямо впечатление не беше как набързо успяват научно да го установят, да намерят лекарство което действа ако се приеме веднага след контакт със заразената вода, ами това че накрая изолират и правят нещо от миксирани гени на човек и светулка, което ако се изсипе във водата при наличие на пфистерия свети предупреждаващо?!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 11th, 2004
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field