затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

ходих на фотографската изложба на московчанката люся мороз във варна. според проспектчето, което беше оставено на една табуретка за посетителите да си вземат, това й е първата изложба извън москва. впечатления?

харесва – много добри фотографии, в които чудесно личи талант, познание на светлината и на методите на студийното снимане. много приятни фотографии. бяха и доста добре подредени. мястото на изложбата беше добре подбрано. красива изложба. добра е.
не харесва – нямаше никаква реклама, никакви афиши из града. дори афиша отпред галерията беше ужасно мизерен (много красив, но малък, и само един). нямаше пукнат човек в галерията. само идват да ти светнат лампите да разгледаш. проспектите захвърлени на една табуретка ако някой иска да си вземе. залата беше доста кофти, имаше стълби надоло и се виждаше нещо като склад. не познавам димитър петров (който се води организатора май), но не ми се вижда да е вложил особено усилия. организацията беше за две плюс.

жалко. дано да дойде пак и организацията да е на ниво…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 13th, 2004
| публикувано в Фотография Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field