затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

вече се чувствам като супер стара пушка в хамбург. от където и да ме пуснеш нямам никаква грижа да открия къде се намира сатурн, хотела, музея на фотографията, магазина за чай на теодор маас, както и щанда на лайка :D затова пък адски ми дотежава вече мъкненето на фото-раницата. утре по-мързеливо разглеждане, пиене за последно на кафе в кафене пари и евентуално отскачане до пазар щрасе за ръчно правен шоколад.

малко снимки от радхождането предните два дни качих на фото-журнала, както и на тилт-шифт. има и още снимки, но ще отсея какво ми се показва тези дни, че в момента ми е уморено, а и искам да си доразгледам хартиеното издание на nick brandt – on this earth. жалко, че нямаше нищо на michael kenna или на mark tucker, но и това ще стане. а, да, купих и от любимия си чай.

готов съм за прибиране дето се вика :D

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
септември 26th, 2008
| публикувано в На път, Фотография Коментари (3)

Коментари

 • Иван, септември 27th, 2008, 9:13 am


  Мини за един 35/1.4! :-D

 • ondin, септември 27th, 2008, 10:00 pm


  страхотни снимки, както вече отбелязах!
  просто ми се пълни душичката :)
  сатурнннн си е готин магазин, всичко е евтино, готино…аз оттам си взех лаптопа, даже втора касова бележка от преди една година миизкараха :)

  чакаме те да донесеш немския дух в БЪлгария :)

 • ivo, октомври 11th, 2008, 5:13 pm


  разминахме се в Хамбург… засега….Надявам се другия пут да съм още тука

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field