затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

L.A.P.D. Police Department?

направо за момент се зачудих къде се намирам. в офиса дори почти стигнахме до залагания – снимат филм и някой се е разходил с реквизита да се направи на гъзар; някой си е купил бракувана полицейска кола и е „забравил“ да и махне опознавателните полицейски надписи… или сме в лос анджилис. всъщност какъв статут има този полицейски автомобил по нашите пътища? по закона за мвр няма ли изисквания на които трябва да отговаря полицейския автомобил. би трябвало да не се случват такива неща – чужди полицейски автомобили без юрисдикция в тази страна да могат да се шофират по улиците!?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
ноември 12th, 2008
| публикувано в Ефирно Коментари (2)

Коментари

  • Anton, ноември 12th, 2008, 5:43 pm


    Бе ако няма действащи сирени и лампи, сигурно няма проблем. Все пак, тия надписи не са на български и не би трябвало да означават нещо според нашето законодателство, освен ако някъде не е изрично споменато. :)

  • dagoburd, ноември 12th, 2008, 8:28 pm


    Всъщност това наистина мяза реквизит от някой филм – истински полицейски автомобил, да е толкова шарен се съмнявам ;) Освен това, ако наистина е полицейски автомобил – той е такъв само на територията на страната от която е – във всяка друга е едно просто МПС :)

    Освен това, всеки може да си сложи каквито иска картинки, символи и думи по колата – стига да не наподобяват законните такива (най-вероятно го има в закона за движение по пътищата) – а в България, полицейските автомобили мисля не се .. ъъъ тагват по този начин ;) Надпис полиция/жандармерия, и служебния номер на капака :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field