затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

мога спокойно да се оплача, защото прднинте ми свързани с това теми вече ги няма, а и не мисля да връщам старите бази данни (макар да ги пазя). по това време на годината съм адски мега затрупан от работа. и отгоре на всичкото винаги ми възниква и допълнителна такава. предната година правих едно ултра бързо финансово приключване на една фирма последните дни извънредно. тази имам да правя поне два (както се очертава засега) уеб сайта. единият ако се приеме проекта тази вечер – срок на издаване понеделник-вторник. дам.

отгоре на всичкото ме боли глава, вън времето е прекрасно. и определено мисля да поизляза за час-два в обедна почивка. още повече трябва да проверяваме с един приятел за варианти за изложба по галериите. тази година все още не сме правили изложба. ако не броим снимките с които учавствам в една изложба на фото-форум и една на канон българия.

другото, което си мисля е да не правя категории в журнала. всичко ще бъде некатегоризирано, неподредено или както и да му вика човек. също не се кефя на идеята да пиша с големи букви на _моят_ си журнал. това е някаква гадно изкривяване от много години висене в нета, ама такъв е живота.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 17th, 2005
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field