затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

най-близката възможна дата за художествената галерия за изложба

октомври 2005 ?!

а стои празна. или има някви странни интерпретации за артЪ до всеки с ценова листа. сякаш някой ще си купи изложената боза из отделните зали. но да си стои там 1-2 месеца. таксата за галерията не е кой знае колко висока. странна работа.

а иначе графика до октомври изглежда като задача по математика – с препинателни знаци, въпросителни, защриховани полета (да вкараме малко и графичен елемент така да се каже). направо имам чувството, че нарочно трите по-малки зали ги държат полу-свободни, барем някое светило на родния арт се изкуши да покаже нещо. не че се случва? и в крайна сметка. горния етаж постоянна експозиция дето сигурно не е сменяна 2 години и никой не я гледа. моите уважения към автора, но и не дава особен кеф да се гледа (днес опитах да видя какво има и не ме изкефи) а долните зали полу-празни или пълни с някакъв странен арт, дето никой не гледа и посещава. ама да има там. баси положението.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 17th, 2005
| публикувано в Фотография Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field