затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

мразовит варненски стрийт, с други думи. няколко човека решихме да изпратим годината с малко шляене и снимане из улиците. ако времето позволи, ако не позволи ще се крием в някое кафене. това се случва последните три години и определено ми харесва, още повече тази година съм снимал може би най-мялко, в сравнение с предишните.

ако си от варна и ти се губи малко време, но без какъвто и да е (забележи внимателно – какъвто и да е) ангажимент от наша страна по отношение на снимане, забавление, маршрути и т.н., можеш да дойдеш при фобо в 12.30 часа, събота, 27 декември. ние навярно ще тръгнем около 13 часа по улиците, та ако закъснееш се надявам да знаеш телефона ми, телефона на мезан, на и-дизайн или на горби за да ни откриеш.

а ако решиш да донесеш филмова камера, вместо (или заедно с) цифровата си, ще го оценим много високо.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 25th, 2008
| публикувано в Ежедневие Коментари (2)

Коментари

  • Иван, декември 25th, 2008, 7:09 pm


    Радвам се за вас! И съжалявам, че няма да мога да ви придружа… Успех! ;-)

  • ivo, декември 25th, 2008, 8:22 pm


    ih…za zavijdane ste…

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field