затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

[…deleted]

утре ме чака доста работа и няма да е зле да поспя малко. както и да взема да се избръсна, че приличам на капитан далечно плаване (да не кажа робинзон крузо или по-лоши варианти), но по това време на годината така брадясвам. най-много утре да ме арестуват в банката понеже приличам на талибан.

днес ходихме със симон да поснимаме с новите тъмни филтри, но нещо взе да не ме грабва тоя филтър. искам да е топличко и да снимам шарени неща. не искам повече сиво! нито зима. на връщане към офиса изтрих всички снимки от днес. които бяха с доста труд (и почти без желание) на по 30-40 експонация от статив и на големия вятър на морка гара. не съжалявам. затова пък отделих близо час за разглеждане на топ рейтинга на photo.net и има наистина брутални неща. не всичко ми хареса, но и имаше много наистина велики работи.

май е време за малко сън.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 22nd, 2005
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field