затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

като за края на годината, и беше добре. кучия студ го компенсирахме донякъде с две паузи за кафе и хапване, че дори успях да изпробвам новия цветен кодак ектар. мисля, че към момента най-много ми допада от цветните филми, които съм пробвал. а след него се намества реалата на фуджи. имам и един черно-бял илфорд за доизснимване ама да видим кога ще се случи това. мога определено да кажа, че следващия път в германия изобщо не помъквам раница. остава само дядо коледа да донесе един никонски скенер от лъскавите след някоя друга година.

като си гледам историята на блога, както и при жоро, това снимане на 26ти или 27ми ни е станало явно традиция, понеже сегашното е поне третото поредно като се връщам назад. въпреки, че не откривам да съм писал за предното, със сигурност помня че го завършихме на морска гара, покатерени на една мачта (която едва не се счупи) и дори имаме обща снимка, с която разбира се не разполагам май. ще видим следващата година какво ще каже.

новия филм с уил смит също ми хареса, макар и доста особен. въпреки, че друг ми е любимия филм с него.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 27th, 2008
| публикувано в Неподредено Коментари (2)

Коментари

  • ivo, декември 28th, 2008, 11:40 am


    Georgi, obadi se kato doidesh v SCHWABENLAND (za Hamburg stava duma).
    015229073399

  • Антон, декември 28th, 2008, 1:15 pm


    Не го издържах аз Seven Pounds, дойде ми твърде депресиращ. Иначе Уил Смит си го харесвам :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field