затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

поотхвърлих си многото работа, макар и на самата граница – изпратих си отчета по електронната поща някъде към 21 часа на 31-ви. като гледам към днес още не се е върнал, така че предполагам няма да има грижи. не че него ден не приключи за мен някъде след 00 часа, след няколко часово висене в окръжна болница заради баща ми. а каква мизерия е там…

имах много свинска седмица, дано тази е малко по-различна, за да не ходим на изложбата пребити от грижи и уморени. (като че ли за тия дни го дават сняг?! това направо ме изуми, как може да прогнозират сняг през април песец. след като варненското време си има свои виждания, но никога сняг след като се е позатоплило вече пролетно.. ще видим).

по изложбата (почти) всичко е уредено. утре допечатваме още 18 неща окончателно, които са почти всички цветни принтове. утре или най-късно понеделник ще са готови паспартутата. трябва тия два дни да дозавършим сайта, който ще е нещо като виртуална изложба. както и презентацията, която ще въртим като слайд-шоу на самото откриване. трябва да дозавършим и тъмнейлите, които с кратко инфо да разпратим на фото-форум, както и само инфото на фото-култ.

информация за изложбата… следва…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 2nd, 2005
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field