затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

много ме кефи модата да си натовариш торбите с боклуците в колата и да ги закараш до казана за боклук. намирам го за невероятно свежо, и съм решил да направя някоя друга снимка на феновете. това е просто перфектния ароматизатор за автомобил – боклука от последните ден-два. просто не е истина.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 14th, 2009
| публикувано в Неподредено Коментари (8)

Коментари

 • ivan, април 14th, 2009, 5:30 pm


  Аз го правя. И не само боклука от последните ден-два, а от по-рано.
  Причината (както може би не си се сетил) е, че покрай жилището ми, иначе в приличен софийски квартал, няма кофи за разделно изхвърляне на отпадъци, поне не и на удобна за ходене дистанция.
  Така че съм принуден да ги разделям в найлонови пликове/картонени кашони и след като се понатрупа прилично количество (по опаковка от вид), товаря в колата и търся що-годе празни цветни кофи.
  За аромата не се притеснявай, мия си колата редовно, а ароматизатори не ползвам – аналогично ми се струва да не се къпеш, но да се парфюмираш.
  Поздрави.

 • ivo, април 14th, 2009, 6:33 pm


  Напротив Жоро….Истина е, но ти отказваш да я приемеш.

 • j., април 14th, 2009, 8:23 pm


  понякога и ние го правим ;
  в опит да закараме двата чувалите до правилните кофи.

 • Sylvia, април 14th, 2009, 9:03 pm


  Аз съм един от тези хора. Не го правя по-избор, а по задължение. Там където живея няма кофи за боклук и съм изправена пред следната ситуация: 1. Събирам си боклука разделно, в торбички; качвам го в багажника и го изхвърлям в кофи в София или 2. Изхвърлям си боклука където ми падне – пред вратата на съседите, до образувалата се от самосебе си купчина боклуци на улицата или просто си живея с боклука в къщи.
  А ти какво би избрал?

 • george, април 14th, 2009, 9:37 pm


  всичко добре. но на 50 метра от блока има кофи. има и на 100 метра. не е ли по-лесно преди да влезеш в колата просто да си хвърлиш боклука, или пък да го направиш вечер. защото тук се случва точно обратното – човека слиза до колата, пълни вътре боклука, прави още 50 или 100 метра, слиза, хвърля си боклука и продължава…

  не мога да си представя да нямаш кофа за боклук на разстояние повече от стотина метра.. около нас винаги е имало. странна работа. за далечните разстояния може би има някакъв резон…

  силвия, бих избрал да се разходя ако ще и на 500 метра, и да си хвърля боклука, пред това да го пълня в колата си.

 • j., април 15th, 2009, 6:26 am


  george, аз не бих мъкнала чувал с хартия и пластмаса+4-5 бутилки+чувалче с боклук 500 метра без да съм сигурна, че след тези 500 метра ще намеря жълта, зелена, синя кофа :)
  номерът е, че тук кофите рядко са там където си запомнил след няколко дни.
  ако изобщо ги е имало…

 • Антония, април 15th, 2009, 9:47 am


  Има боклуци и боклуци. У дома всички органични отпадъци минават през боклукомелачката. Което означава, че няма разлагащи се миризми в коша, няма мизерии. Освен това отскоро събираме разделно пластмасите, хартията и стъклото – опаковките са изплакнати преди да ги изхвърлим. В неделя се качихме на байковете, всеки с по една торба в ръка, и пообиколихме квартала в търсене на контейнерите. Сигурно и ние сме били странна гледка за непросветените :)

 • Шабла, април 15th, 2009, 3:17 pm


  И аз го правя – само до офиса има кофи за реазделно събиране. Не че някой ги изхвърля, но съм чист пред съвестта си и гледам да давам добър пример на хлапето.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field