затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

ужасно изостанах с купуването и четенето на нови книги напоследък. и за това не е виновна близката книжарница до офиса, която явно започва да страда от кризата и не зарежда нищо интересно от доста време. ще трябва да се разходя до съседните книжарници по центъра, и да започна отново да отделям време в четене.

от доста време се каня да си ъпдейтна и фото портфолио секцията, но и до това все не стигам. като се замисля май няма нито една снимка с последния канон, с който снимам качена там. има само на фото журнала. има и доста добри поне за моите възприятия черно-бели снимки, които да попълнят една графа, която харесвам.

каня се скоро да направя и едно pro show клипче с кадри от последния международен фолклорен фестивал, който снимах. дори съм си извадил кадрите и си ги мъкна на лаптопа от няколко седмици. това май ще се случи първо.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 14th, 2009
| публикувано в Уеблог Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field