затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Толкова съм отвратен, че просто няма и на къде! Понеже не гледам телевизия, а и съм се заринал с доста работа напоследък, навярно новината не е прясня прясна, обаче попаднах на този клип как отвеждат насила деца от баща им:

http://www.vbox7.com/play:92b999a6

Това не може да се случва наистина?!
Всъщност ако наистина жената дето дърпа детето е от комисията за защита на детето, това е направо гавра и половина. Затова ли харчат данъците ми, за да държат на работа подобни кретени! Дори да трябва да се изпълни заповедта и да е законна, това ли е начина ебаси!

В мен възникват и други въпроси по повод дискусия в нета, на която попаднах. Тая дето дърпа детето, втората, майката ли е на детето лично, или някоя друга. Защото ако не е, то какви са точно нейните правомощия, и защо аджеба полицията разрешава пред нея чужд човек да дърпа дете по подобен начин? Това си е чисто отвличане!! И още – това се изпълнява от частен съдия изпълнител? И ако да, не знаех че същия има подобни правомощия?

Аз няма да гласувам. Бих гласувал за който и да е, стига да даде някакви гаранции ще че сложи край на подобни олигофрении, които се случват всеки божи ден (гледам и Стависки оттърва кожата, както и предполагах, но това е друга тема).

Прокуратурата и следствието нямаха ли правомощия да се самосезират?!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 29th, 2009
| публикувано в Ефирно Коментари (2)

Коментари

 • Vasil Kolev, май 30th, 2009, 7:36 am


  http://iffi.cc/blog/2009/05/dve-bulgarski-deca/

  Не ми се обяснява същото, дето iffi е написала. Аман от простотии.

 • george, май 30th, 2009, 7:50 am


  Дали жената има право да си отведе децата, и доколко съда е отсъдил правилно, аз лично не се наемам да кажа. Има си цял ред съдебни процедури и инстанции.

  Начина по който се отвеждат тези деца, в присъствието на (като че ли) частен съдебен изпълнител (който няма тези правомощия), на представител от комисията за защита на детето, е брутално нечовешки. Тия от комисията дето са присъствали заслужават наказателна отговорност, при това тежка наказателна отговорност.

  Същото се отнася и за полицията. Интересно във съдебното разпореждане дали пише, че Пенка (или която е там) и се делегират права да отведе децата от името на майката.

  Василе, това Е ВАЖЕН ВЪПРОС, а не простотия.
  Всеки, който е родител (и е със всичкия си) му е ясно.

  Значи ако завъртиш шамар на детето си, подлежиш на съдебно преследване, а ако някой тъп олигофрен дойде с полиция и извън правото си за разпореждане, полицаите ще те набият теб, а от комисията която трябва да защитава децата от психически и физически травми ще проявят бруталност към детето ти.

  Е много яко.
  Ми няма да се оправим, просто олигофрените сред нас са болшинство.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field