затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

seaside

Направо не останаха места по черноморието на около час път с автомобил, където не е пълно с народ, не се чува чалга, няма пластмасови шишета по земята или в морето, и народа не се е опитал да влезе с колата направо на морето. Отчаян съм, ще трябва да се разширява периметъра, но и това не е изобщо решение. Ако тази година все още има подобни местенца, дори с известен компромис, то догодина няма да е останало буквално нито едно. Сещам се колко беше красиво на Паша дере преди 4-5 години, и как изглежда сега (т.е. сега не знам, страх ме е да отида след миналата година, като се сетя каква смрад беше).

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юни 14th, 2009
| публикувано в Неподредено Коментари (3)

Коментари

 • Никола, юни 14th, 2009, 2:33 pm


  Пробвай плажовете нагоре към Крапец – мисля, че все още там е страхотно.

 • asktisho, юни 14th, 2009, 2:41 pm


  Останаха…ама са много, многона север, по-северно от Калиакра. Там някъде свършва цивилизацията…ама не казвай на никого :)

 • george, юни 14th, 2009, 4:54 pm


  Да, последните останали места.
  Но не са вече на час път от Варна, гонят два часа. И са буквално последните места. :|

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field