затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

George Ivanov

Здравей, казвам се Георги Иванов, и ти се намираш на личния ми уеблог, който представлява една от най-старите секции на уеб-сайта ми. Започнах го преди да започна да снимам, така че в последствие се появиха останалите секции, насочени към фотографията – фото-журнал, фото-портфолио и произволно избрано.

Както казах това е личен сайт, който не е портал. Не е и насочен към пре-генериране на съществуваща информация в интернет с цел ежедневно публикуване. Няма за цел да гони известност, нито посещаемост. Принципи от сорта на “щом и аз коментирам при теб то и ти трябва да коментираш при мен, без значение дали имаш да кажеш нещо по темата”, не важат. Приятно ми е да имам посетители, но не променям нищо по концепцията за да ги увеличавам. Правя това вече десетина години и не виждам никаква причина да променям концепцията на личното си пространство.

Обичам семейството си. Обичам също така фотографията, музиката, книгите и филмите. Тези неща, заемат цялото ми свободно време, а и доста от ежедневието ми. Обичам спокойния живот. Обичам есента. Да се разхождам. Да шофирам. Така че това са теми, които е твърде вероятно да срещаш доста често тука.