затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Освен ако не е упоменато друго, мненията на страниците на този уеблог са лични. И нямат за цел да ангажират никой с тях.

Не дължа обяснение защо мисля по даден начин, или защо харесвам дадено нещо, а не харесвам друго нещо.

Освен изискването за добър тон и някаква поне средна толерантност, други писани правила няма. Това местенце се администрира изцяло субективно и изцяло зависи от мен дали изобщо ще допусна коментар, който не харесвам.

Лиценз

Информацията на тази страница е със запазени авторски права. Целия снимков и графичен материал или части от него не могат да бъдат ползвани под каквато и да е форма без изричното ми писмено съгласие.

Текстовата информация в блога е под Creative Commons лиценз, и по-точно CC-BY.

Изключение от лиценза имат Дневник за Блогосфера проекта си.

Контакти

За въпроси по него или за разрешение за ползване на дадена информация или фотография, моля свържи се с мен на електронния адрес по-долу. На същият можеш да споделиш и впечатления по отношение на някоя от секциите на уеб-сайта, на цялостната му концепция или за дадена фотография. И ще се опитам да ти отговоря.
antispam@ambientdefocus.com

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/page.php on line 36
май 23rd, 2008
|